Alle, alle steder, hver dag

Det vi gjør hver dag hos Johnson Controls gjør verden mer produktiv, sikrere og mer bærekraftig. Vi lager vinnende løsninger for kundene våre – det er nøkkelen til å vinne på markedsplassen. Måten vi gjør det på er viktig, da det ikke betyr noe å vinne uten integritet. Det er grunnen til at integritet er først av verdiene våre.

Verdiene våre er utgangspunktet for alt vi gjør, alle steder vi gjør det. De minner oss – og andre – om hvem vi er, hva vi står for og hvordan vi får ting gjort. De er vår inspirasjon og veileder. Dette er grunnen til at etikkreglene hos Johnson Controls heter: Verdier først.

Man in formal attire walking with his bicycle in a corporate office campus

Verdiene våre driver frem vinnende atferd, som igjen driver frem resultater Hos Johnson Controls veiledes vi av verdiene våre – fra planlegging til fullføring.

Integritet først
Vi lover ærlighet og innsyn. Vi opprettholder de høyeste standardene for integritet og holder løftene våre.
Ledet av formålet
Vi har tro på å lykkes ved å gjøre skikkelig arbeid og gjøre vårt for å gjøre verden til et bedre sted gjennom løsningene vi leverer, samfunnsengasjementet vårt, hvordan vi gjør forretninger og vår forpliktelse til å beskytte folk og miljø.
Kundedrevet
Vi vinner når kundene våre vinner. De langsiktige, strategiske relasjonene våre gir unik innsikt og muligheten til å levere uovertrufne kundeopplevelser og løsninger.
Fokusert på fremtiden
Kulturen vår med innovasjon og kontinuerlig forbedring driver oss til å finne løsninger på dagens utfordringer samtidig som vi stadig spør oss selv: Hva blir det neste?
Ett team
Vi er ett team, dedikert til å samarbeide med hverandre for å utvikle meningsfulle løsninger som driver verden fremover.
Man sitting at a desk rubbing his hands together

Grunnen til at verdiene våre kommer først

Johnson Controls har bygget opp et omdømme over 130 år som et selskap man kan stole på vil holde det vi lover og levere verdier for kundene våre og andre interessenter.

Dette omdømmet er vårt ansvar, uansett hvilken rolle vi har i selskapet. Våre individuelle valg og handlinger har direkte innvirkning på Johnson Controls’ mulighet til å innfri forventningene hos kunder, investorer og våre andre interessenter. Selv om vi er 120 000 mennesker, som støtter mange merker og funksjoner rundt om i verden, så vinner vi som Ett team. Valgene våre og hvordan vi oppfører oss må støtte en kultur der det vises tillit og respekt, der vi sammen bidrar til at alle gjør den beste mulige jobben.

Det er grunnen til at vi har Verdier først, etikkreglene våre. De fremsetter forventninger til atferden vår og veileder oss slik at vi kan oppnå de beste resultatene for oss selv og alle våre interessenter. Det er en praktisk ressurs som er enkel i bruk, og som viser oss hvordan vi gjør fellesverdiene våre til handling. Når verdiene våre driver frem riktig atferd, vinner alle.